Grote keuze aan
de Atlantische kust

Vakantiehuizen – Gîtes de France

Grote keuze aan de Atlantische kust

Foto: © Engine Images, Fotolia

Grote keuze aan
de Atlantische kust

Vakantiehuizen – Gîtes de France

Grote keuze aan de Atlantische kust

Foto: © Engine Images, Fotolia

© Gîtes de France

Gîtes de France

Gîtes de France heeft het grootste netwerk van vakantiewoningen in Europa, gelegen in de nabijheid van het huis van de verhuurder. Al meer dan 60 jaar spannen de eigenaren van vakantiehuizen en pensions zich onder het label Gîtes de France in voor waarden als authenticiteit, kwaliteit en gastvrijheid in hun streven naar echt duurzaam toerisme. De accommodaties van Gîtes de France combineren traditie en moderne gemakken met respect voor de omringende natuur.
Als je rust, comfort en ruimte zoekt, helpt Gîtes de France je de ideale accommodatie te vinden voor een aangename vakantie aan de Atlantische kust, van het schiereiland Guérande tot in het zuiden van de Vendée. De Atlantische kust biedt 450 km aan ongerepte kustgedeelten, met rotsen of met zand, afgewisseld met beroemde badplaatsen zoals La Baule, Pornic, Les Sables-d’Olonne en Saint-Gilles-Croix-de-Vie. De kust van het Pays de la Loire is aantrekkelijk voor zowel kinderen als volwassenen.

Meer informatie:  https://www.gites-de-france.com/en
Accommodaties in de Loire-Atlantique:  https://www.gites-de-france.com/en/pays-de-la-loire/holiday-rentals-loire-atlantique
Accommodaties in de Vendée:   https://www.gites-de-france.com/en/pays-de-la-loire/holiday-rentals-vendee

Kies je accommodatie in Nouvelle-Aquitaine

© CandyBox Images / Fotolia

© Iofoto – Fotolia

Kies je accommodatie in het Pays de la Loire